خواص سیاه دانه و عسل کدامند و چگونه باید این دو را مصرف کرد؟

مقدمه

شاید برای شما هم پیش آمده که وقتی غذایی با طبع سرد خورده و یا دردهای عضلانی ناشی از سردی داشته‌اید، توصیه شده عسل و سیاه دانه بخورید. اگر تا به حال در این امر کاهل بوده‌اید و آن را بی‌اثر تلقی کرده‌اید، بهتر است بدانید که خواص سیاه دانه و عسل نه تنها در طب سنتی بلکه توسط دانشمندان امری ثابت شده است.

روش‌های مصرف بسیار متعدد و متنوع است و با توجه به نوع اثربخشی مدنظر میزان آن هم متفاوت خواهد بود. برای روشن‌تر خواص و طریق مصرف صحیح آن بهتر است ادامه مطلب را از دست ندهید!

 

خواص سیاه دانه و عسل

 

تفاوت دوسین و سیاه دانه و عسل در چیست؟

پیش از آنکه به به سراغ بررسی خواص سیاه دانه و عسل برویم ممکن است این سوال در ذهن شما نقش ببندد که تفاوت این دو با دوسین چیست؟ و آیا این دو یکی نیستند؟ در پاسخ باید گفت که خیر یکی نیست در ترکیب این دو باید میزان برابر باشد. در صورتی دوسین به معجونی از ترکیب و عسل و سیاه دانه نیم کوب شده گفته می‌شود که به ازای هر سه قاشق عسل از یک قاشق سیاه دانه نیم کوب استفاده شود. البته خواص تقریباً مشابهی دارند ولی هر کدام در شرایط متفاوتی توسط پزشکان توصیه برای مصرف توصیه می‌شود.

مهمترین خواص سیاه دانه و عسل کدام است؟

شاید فکر کنید لقب معجون معجزه برای ترکیب این دو اغراق باشد، اما کافیست نگاهی به خواص مصرف آنها بیندازید تا این حرف را که در طب سنتی ایرانی هم به آن تأکید شده است، باور کنید. برخی از مهمترین خواص این دو عبارتند از:

خواص سیاه دانه و عسل برای لاغری

امروزه بسیاری از به دنبال لاغری با روش‌های خطرناکی چون عمل‌های جراحی هستند، در مقابل عده زیادی به اصلاح رژیم غذایی و ورزش در کنار آن اعتقاد دارند. به جای مصرف قرص‌های لاغری بهتر است سیاه دانه و عسل را امتحان کنید به ویژه اگر طبع سردی هم دارید و لاغری شما به صورت موضعی در شکم‌ است.

شرط اثرگذاری بیشتر و بهره مندی از خواص سیاه دانه و عسل برای لاغری مصرف مرتب و روزانه آن است. بهتر است از سیاه‌ دانه‌ای استفاده کنید که از تازه بودن آن مطمئن شوید. همچنین عسل نیز باید دارای کیفیت قابل قبول باشد و از طبیعی بودن آن مطمئن باشد. این دو در کنار هم متابولیسم بدن را بالا برده و شاهد چربی سوزی بیشتر خواهید بود البته به شرطی که رژیم غذایی سالم و ورزش را هم در کنار آن رعایت کنید.
در صورتی که مصرف سیاه دانه و عسل برای شما به صورت مخلوط خوشایند نیست می‌توانید شربت عسل و آبلیمو تهیه کرده و بعد سیاه دانه نیم کوب را به آن اضافه کنید.

خواص سیاه دانه و عسل برای لاغری

 

رفع تنبلی تخمدان و ضعف اسپرم با ترکیب سیاه دانه و عسل

یکی از خواص سیاه دانه و عسل که طبق تحقیقات علمی ثابت شده است، رفع تنبلی تخمدان در زنان و ضعف اسپرم است. از آنجایی که یکی از عوامل مهم در کاهش باروری به خصوص در جوامع امروزی همین دو مورد است با مصرف مواد طبیعی قابل درمان خواهد بود.
همچنین با مصرف این دو ماده به صورت برابر و البته روزانه، تخمک گذاری در بانوان منظم شده و شاهد افزایش شانس باروری خواهند بود. در واقع یکی از دلایل تنبلی تخمدان، کاهش آهن در بدن است که این دو ماده آن را نیز جبران خواهند کرد. همچنین خانمهایی که قاعدگی نامنظم دارند، با مصرف این دو ماده شاهد منظم شدن دوران قاعدگی خود نیز خواهند بود. همچنین می‌توانید در کنار این دو، با خرید ژل رویال و مصرف آن این این اثرات معجزه آسا را ببینید.

تقویت سیستم ایمنی بدن

یکی از دلایلی بیماری‌های ویروسی و عفونت‌ها می‌توانند سریع فرد را از پای دربیاورند، ضعف در سیستم ایمنی بدن است. زیرا بدن قدرت مقابله با عوامل بیماری‌زا را ندارد. به طور مثال حال که ویروس کرونا شیوع پیدا کرده، همه درباره اهمیت تقویت سیستم ایمنی بدن برای مقابله با این بیماری آگاه شده‌ایم. یکی از خواص سیاه دانه و عسل هم همین است. با این تفاسیر توصیه می‌شود مصرف این دو را به ویژه در فصل پاییز و زمستان بالا ببرید.

تقویت سیستم ایمنی بدن با عسل

 

خواص سیاه دانه و عسل برای درمان سردمزاجی

بیماری‌های جنسی تأثیر وحشتناکی در روابط زناشویی دارد. یکی از این بیماری‌ها یا شاید بهتر است بگوییم ناتوانی‌ها، سرد مزاجی در خانم‌هاست. با مصرف عسل و سیاه دانه به دلیل خاصیت فراوان و طبع گرمی که به همراه دارند در درمان این بیماری موثر خواهند.

طرز تهیه معجون سیاه دانه و عسل

برای بهره بردن از خواص سیاه دانه و عسل بهتر است که به شکل اصولی و درست آن را تهیه کنید زیرا امکان سمی شدن سیاه دانه وجود دارد. بله درست خواندید سمی شدن! سیاه دانه نیم کوب شده یا پودر شده مستعد آن است که در تماس با هوای آزاد آلودگی‌های محیطی را به خود جذب کرده و زمینه مسمومیت غذایی را در فرد ایجاد کند.

طرز تهیه معجون سیاه دانه و عسل
بنابراین برای تهیه این معجون به میزان برابر عسل و سیاه دانه نیم کوب یا پودر شده را مخلوط کنید. یعنی برای هر یک قاشق عسل، یک قاشق سیاه دانه بریزید. توصیه می‌شود روزانه یک الی دو قاشق چای خوری از این ترکیب استفاده شود، اما برای مصرف بهتر و جلوگیری از عوارض آن بهتر است با یک پزشک سنتی قبل از مصرف مشورت کنید.

سخن پایانی

زمان آن رسیده به جای مصرف انواع مواد شیمیایی و غذاهای فرآوری شده از مواد غذایی چون عسل که طبیعی بوده و خاصیت درمانی دارند، استفاده کنید. با توجه به میزان بالای تقلب در عسل، بهتر است اقدام به خرید عسل از فروشگاهی نمایید که تضمین کننده کیفیت و اصالت محصول خود باشند. علاوه بر آن تنوع بالایی داشته باشند تا به هر بودجه و سلیقه بتوانید به راحتی خرید خود را انجام دهید. مجموعه عسل فا با 15 سال سابقه عسل کاملاً طبیعی و اصل در خدمت شما عزیزان است تا محصولی با کیفیت برای تهیه این ترکیب در دسترس داشته باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.